Blog

Készülj velünk az esküvődre!

Dorka
2021.05.04 00:00
Készülj velünk az esküvődre!

Készülj velünk az esküvődre!

 

Csillogó szempárok, határozott igenek, őszinte mosolyok, megannyi öröm és szeretet. Életetek nagy napja néhány szóba sűrítve! De mi újság az előkészületekkel? Vajon azok is ilyen örömmámorban úszó pillanatok?  Vajon mindenre gondoltatok? Vajon az a varázslatos pillanat valóban egy életre szóló élmény lesz? Nos ... tegyünk érte együtt, hogy így legyen ;)

 

Az esküvőszervezéssel kapcsolatos kérdéseknek nincs se eleje se vége. Ráadásul épp itt állunk egy szürreális világ kellős közepén, ahol még a holnapot is nehéz előre megtervezni, nemhogy egy esküvőt. Hiszen, ma még volt szabad időpont, de egy hét múlva már ki tudja milyen korlátozásokba fogunk ütközni, és akkor az aktuális időjárási viszonyokat inkább már nem is említem, szóval lehet oda az egész ceremónia!

Vagy mégsem?

Semmi se biztos, csak a Ti igenetek. Szokták mondani innen szép nyerni, és hidd el, véleményem szerint lehet is. Az apró részletek sora most ugyan kicsit hosszabb lett, de ez nem lehet akadály. Talán másik szemüveg kell ehhez az új világhoz? Talán jó a régi, csak kicsit meg kell törölni?

 

Gyere, induljunk együtt egy utazásra, ahol sorra veszünk mindent, amit az esküvői dekorációkról tudni lehet! A színektől a virágokig, a sütis asztaloktól egészen a terítésig, mindent. Kiemelt szereplőim lesznek a szebbnél szebb szalvéták, a mesés asztali futók, és ígérem neked, hogy egyetlen apró részletet sem fogok kifelejteni, hiszen ami neked fontos az nekem is ;)