Szalvéták és asztali kiegészítők

Kulcs a sikeréhez, hogy vendégei érezzék törődését, vendégszeretetét, hogy visszavárja őket. Tork szalvéták és asztalkultúra termékek széles választékával szeretnénk Önnek segítséget nyújtani vevői igényeinek magas színvonalú kielégítéséhez. Az eredmény fokozott higiénia, biztonság, hatékonyság valamint költséghatékonyság és csökkenő hulladékképződés.

Attól függően, hogy egy teljes étkezést, pár falatot vagy csak egy pohár innivalót kínál vendégeinek, különböző asztalkultúra-termékekre van szüksége. Egy csúcsidőben üzemelő étkezdében vagy büfében például a hatékonyság és a funkcionalitás a lényeg, míg esténként inkább vágyik az ember arra, hogy kifinomult környezetben vacsorázzon vagy fogyasszon el pár pohár italt.

Asztalkultúra-választékunkban a legkülönfélébb alkalmakhoz igazodó termékek találhatóak meg, amelyek dekoratívak, kellemes a használatuk, és a funkcionális követelményeknek is megfelelnek. Magasfokú higiéniát biztosítanak, könnyen kezelhetőek és tárolhatóak.

Ismerkedjen meg azokkal a termékeinkkel, amelyek ügyfeleink tapasztalatai szerint a legzsúfoltabb munkanapok kihívásainak is képesek megfelelni.

Tovább