Hűségpont rendszer

Hűségprogram tájékoztató

2022.02.02 16:54

Díjazzuk a hűséged! / Hűségpont tájékoztató

Vásárolj a Padoving.hu webáruházban és légy Te is részese a hűségprogramunknak. Így minden vásárlás alkalmával automatikusan gyűlni fognak a hűségpontjaid, és egy soron következő vásárlás során eldöntheted, hogy az adott vásárlás értékét csökkenteni szeretnéd az összegyűjtött hűségpontjaiddal, vagy tovább szeretnéd őket gyűjteni egy későbbi cél érdekében. Kérjük a gyűjtés során vedd figyelembe, hogy az összegyűjtött pontjaid felhasználására 90 nap áll rendelkezésedre. Emellett szontén fontos tulajdonság, hogy a hűségprogramban csak regisztrált vásárlóink vehetnek részt, de ehhez nincs más dolgod, mint regisztrálni weboldalunkon! 

Hogy működik a hűségpont rendszer?

 • Nálunk minden vásárlásod pontot ér, ezt ráadásul rendszerünk teljesen automatikus kezeli is számodra! Mivel automata folyamatról beszélünk, neked semmilyen külön teendőd nincs evvel kapcsolatban, mindössze arra kell ügyelned, hogy minden vásárlásod előtt jelentkezz be webáruházunkba!
 • A vásárlásodhoz kapcsolódó hűségpontokat mindig az éppen aktuális rendelésed kosárértéke alapján automatikusan számítjuk ki, mégpedig úgy, hogy minden nálunk elköltött 50 Ft után 1 hűségpontot adunk.  Fontos tudnod róla, hogy a hűségpontszámításba sem a szállítási díj, sem pedig az utánvétel díja nem számít bele! Az összegyűjtött pontok 90 napig maradnak érvényesek, és a következő vásárlásod során tudod őket felhasználni.
 • Az összegűjtött hűségpontokat minden vásárlásod után, a rendelésed pénzügyileg sikeresen rendezett lezárásának pillanatában azonnal hozzáírjuk a már meglévő pontjaidhoz. Szintén fontos tudnod róla, hogy amennyiben a rendelésed törlése vagy elállása mellett döntesz, akkor ezekre a rendelésekre sajnos nem jár hűségpont.
 • A hűségpontszámládon lévő pontok pontos értékéről a Személyes profilod alatti Kedvezmények menüpontban tudsz naprakészen tájékozódni.

 

Mikor kapom meg vásárlásom után járó hűségpontjaimat?

 • A hűségpontjaidat vásárlásod teljesítése után, a sikeres fizetési tranzakció lezárását követően írjuk jóvá számodra, vagyis pontosan akkor, amikor a rendelésed státusza is lezárásra kerül. Kérjük vedd figyelembe, hogy az általad választott fizetési tranzakcióktól függően változhat a jóváírás átfutási ideje.
 • Szintén vedd figyelembe, hogy amennyiben a rendelés leadását követően élsz a 14 napos elállási jogoddal, vagy rendelésed törlése mellett döntesz, akkor ezekre a rendelésekre sajnos nem járnak hűségpontok.

 

Hogyan tudom gyűjteni a hűségpontjaimat?

 • A hűségpontok gyűjtése teljes mértékben automatikus, ehhez a regisztráción kívül semmit nem kell tenned, melyet viszont avval honorálunk, hogy első alkalommal a regisztráció tényét és a hírlevél feliratkozást is 100-100 hűségponttal jutalmazzuk!
 • Minden nálunk megvásárolt termék hűségpontot ér, mégpedig minden elköltött 50 Ft után 1 hűségpontot írunk számodra jóvá.
 • Kérünk, vedd figyelembe, hogy a hűségpontok kiszámításába a szállítási költségek és az utánvételi díjak nem számítanak bele.
 • A konkrét termékért kapható hűségpont mennyiséget tételesen fel is tüntetjük minden egyes terméknél a kosárban ikon alatt. Így már a termékek kiválasztása során figyelemmel kísérheted, hogy hűségpontjaid mennyisége miképp fog változni.

 

 

Mikor tudom felhasználni a hűségpontjaimat?

 • A regisztrált fiókodban szereplő hűségpontokat mindig a következő vásárlásod alkalmával tudod felhasználni, de ezt a rendszer automatikusan meg is teszi neked.
 • Az összegyűjtött hűségpontokat maximum 90 napig tudod felhasználni.
 • Kérjük vedd figyelembe, hogy a hűségpontok más hűségpontrendszerekkel nem csereszabatosak, azaz a nálunk gyűjtött hűségpontokat csak mi Padoving.hu webáruházunkban tudod felhasználni, és hasonlóképp a máshol gyűjtött hűségpontokat sajnos nem tudjuk a  webáruházunkban történő vásárlásod során figyelembe venni.

 

Hol tudom ellenőrizni a hűségpontjaimat?

 • Hűségpontjaidat regisztrált fiókodban tudod nyomonkövetni, mégpedig a Személyes profil-odon belül a Kedvezmények menüpont alatt.

 

 

Hogyan tudom beváltani az összegyűjtött hűségpontjaimat?

 • Amennyiben rendelkezel összegyűjtött hűségpontokkal, ezeket a rendszer automatikusan levonja következő vásárlásod során. Fontos, hogy a pontok felhasználására 90 nap áll rendelkezésedre, ezt követően az összegyűjtött, ám fel nem használt pontok sajnos véglegesen törlődnek!
 • Az összegyűjtött hűségpontjaidat 1 pont= 1 Ft értékben számítjuk be a beváltás során, tehát a fizetendő rendelésed kosárértéke ilyen mértékben csökkenthető. Kérjük vedd figyelembe, hogy a beváltás során a beváltott pontok értéke nem haladhatja meg a mindenkori rendelésed kosárértékének max. 15%-át.

 

Jár-e hűségpont akciós termék vásárlása esetén?

 • Igen, az akciós/kedvezményes termék vásárlása esetén is jár hűségpont, viszont csak az akciós avyg kedvezményes ár arányában, melynek mértékét a terméklapon a kosár alatt pontosan fel is tűntetjük.

Jár-e hűségpont a hűségpont beváltása során?

 • Sajnos nem, azaz hűségpontot nem lehet hűségponttal gyűjteni, tehát a rendelésed hűségponttal fizetett részért, nem jár hűségpont. A rendelésed fennmaradó részére viszont természetesen járnak a hűségpontok.

Lehet-e hűségpontot és kuponkedvezményt egyszerre használni?

 • Sajnos erre egy vásárláson belül nincs lehetőség, vagyis hűségpont és kupon kedvezményt egyszerre nem tudsz felhasználni, hanem el kell döntened, hogy az aktuális kedvezményez közül melyik az legideálisabb megoldás számodra.

 

Egyéb feltételek? 

 • Hűségpont gyűjtésére csak regisztrált vásárlóknak van módja, de ezt a regisztrációt honoráljuk avval, hogy mind a regisztráció tényét, mind pedig a hírlevél feliratkozást 100-100 ajándék hűségponttal jutalmazzuk.
 • A hűségpontot nem tudjuk készpénzre váltani és más vásárlóknak sem lehet őket átadni, átruházni.
 • A webáruházunkban kiadott hűségpontok más webáruházakban kiadott pontokkal nem csereszabatosak, azaz a nálunk összegyűjtött hűségpontokat más webáruházban nem tudod felhasználni, és hasonlóképp a máshol összegyűjtött hűségpontokat sem tudod nálunk felhasználni.
 • A lemondott vagy visszautasított rendelések után sajnos nem tudunk hűségpontot adni.
 • A Padoning Webáruház Hűségpont rendszere határozatlan időtartamra szól.
 • A Padoving Webáruház jogosult bármikor megszüntetni a hűségprogramot, melyről a regisztrált vásárlóknak értesítést küld.